ELEKTRIČAR BEOGRAD  0603351002  NA KLIK DO POZIVA

BESPLATAN DOLAZAK   

REGISTROVANI ELEKTRIČARSKI SERVIS

Električari Beograda pružaju sve vrste električarskih intervencija: razvođenje, postavljanje novih elektroinstalacija, prepravke i promene na postojećim elektroinstalacijama, ugradnja dozni, postavljanje prekidača, utikača i kupatilskih indikatora, montaža rasvetnih tela, ugradnih i nadgradnih lampi, lustera i plafonjera, zamena i ugradnja novih osigurača i razvodne table, montaža bojlera i zamena grejača, video nadzor i kontrola pristupa. Kontrola i izdavanje potvrda o ispravnosti protivpanične rasvete u ugostiteljskim objektima. Izdavanje atesta za gromobrane i uzemljenja. 
Pozovite nas, a mi ćemo sve električarske radove izvesti za vas po najpovoljnijim cenama. 


HITNE INTERVENCIJE.

HITNE INTERVENCIJE 
00 - 24h 


Naš servis svim stanovnicima Beograda pruža usluge hitnih električarskih intervencija. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija možete nas kontaktirati telefonom ili popuniti on line formular na našoj kontakt strani, gde ćete navesti u koje vreme želite da naši električari izvrše elektro radove. Ako vam je potrebna hitna intervencija električara, naši majstori stižu do vas za 20 minuta od poziva, a u zavisnosti od dela Beograda u kome živite

VISINSKI RADOVI

ELEKTRO USLUGE - DEŽURNI SERVIS
DAJEMO GARANCIJU NA SVE IZVEDENE RADOVE


Naši majstori poseduju višegodišnje iskustvo u radu na terenu i pokrivaju celu teritoriju Beograda. Tokom poslednje dve godine imamo svakodnevna  24-časovna dežurstva. Ukoliko vam je potreban električar možete nas pozvati na 060 335 1002 i u roku od 20 minuta stižemo na vašu adresu. 

POZOVITE 060 3351002

POZOVITE 060 335 1002

Hitne intervencije 
Redovno održavanje instalacija 
Uvođenje instalacija 
Popravka šporeta
Zamena grejača na bojleru
Zamena tabli
Zamena indikatora
Montaža rasvete 
Ugradnja automatskih osigurača 
Sve vrste električarskih usluga
PRIJATELJI SAJTA

VODOINSTALATER ZORAN https://www.vodoinstalateri-beograd.com/Powered by WebExpress